Támogasson minket Ön is!

Rövid leírás

Egy fiatalokból álló szervezet vagyunk, DEMOSZ - Demokratikus és Európai Magyarországért Szövetség néven. Céljaink közt szerepel, egy jobb és élhetőbb jövő építése Magyarországon és Európában. Hiszünk az alapvető nyugati polgári és zsidó-keresztény értékekben, amely útra Szent István terelte rá hazánkat, immáron több mint ezer éve. Heti alkalmaink vannak, ahol közéleti vitaestet, előadásokat, beszélgetéseket közszereplőkkel és egyéb más érdekes programokat tartunk. Vannak kinti programjaink is, nagygyűlések, takarítókommandó, segítségnyújtás, karitász, kirándulások, táborok, egyéb kinti programok...

Friss topikok

Linkblog

 Orbán Viktor, miniszterelnök az elmúlt napokban fogadta a kínai miniszterelnököt (Ven Csia-pao), aki Európai kőrútján meglátogatta hazánkat is.

 De mi is történt? Tehetnénk fel a kérdést sokan, és sokan biztos törték a fejüket, hogy hogyan lehetséges, az, hogy az a FIDESZ, amely az országot vezeti és fél évig Európa életét is megszabta, ilyen gerinctelen módon árulja el önnön elveit, Magyarországot, Európát és a demokratikus, nyugati államok közösségét. Orbán Viktor és az egész kormány (FIDESZ-KDNP) megtagadta azokat az értékeket, amelyekre felesküdtek, s azokat, amelyeket a '90-es és a 2000-es években, egészen az elmúlt évekig ők harsogtak a leginkább: a demokráciát, a "demokrataságot" , az emberséget, a szabadságot és a nyugati alapértékeket. 

Az Orbán kormány végleg elvágta magát Európától és végleg a jelenkori világpolitika félreértelmezéséből eredő "keleti-nyitás" nevezetű, egyébként jobbikos, őrületet megvalósítása mellett kötelezte el magát? Azzal, hogy folyamatosan Európa-ellenes politikát folytatva, Orbán március 15-i beszédében Brüsszelt Moszkvához, s ezzel az EU-t a Szovjetunióhoz hasonlította, azzal, hogy Tarlós leveteti az EU-s zászlót a fővárosi közgyűlés terméből, azzal, hogy egyetlen egy ünnepségen - állami ünnepségekor sem - nem teszik ki az Uniós zászlót a Szent István által kijelölt úttal gyökeresen ellentétes irányba haladnak, Koppány útját követve a pusztulásba. Ráadásul eközben Kína előtt bezzeg meghunyászkodik és megsérti azokat a normákat, értékeket, amelyet állítólag a pártja is magáénak vall és amelyekért ő maga is kiállt anno az elmúlt két évtizedben, becsülendő módon. 

Két esetről lehet szó, vagy egy rossz irányba való fordulásról, amely hazánkat nem a nyugati népek közti egység részeként, hanem egy despota keleti elnyomó nagyhatalom (Kína) szolgálójaként képzeli el és naivan azt hiszi, hogy ebből bármiféle haszna lesz hazánknak, abból hogy egy elnyomó, kommunista, bóvlikat gyártó óriás felvásárolja az országunkat és betelepszik hazánkba, rajtunk keresztül pedig az egész nyugati-keresztény világot be akarja hálózni. A másik lehetőség az, hogy a FIDESZ-KDNP egyszerűen csak köpönyegforgató és álságos politikát folytat. A párt és a miniszterelnök úr életében nem lenne újdonság a többszörös Pál-fordulás. Szent Pál apostol legalább csak egyszer "fordult" és akkor is a jó irányba, ez a FIDESZ-ről sajnos nem mondható el, inkább éppen az ellenkezője. Furcsa, hogy pár éve még éppen a FIDESZ volt az az erő, amely hevesen kiállt a Kínai nép és Tibet szabadságáért, és a legradikálisabban harcolni kívánt a kommunizmus és a kommunista világbirodalom ellen. Elég bizonyságul itt egy kép: (Balog Zoltán a FIDESZ prominens személyisége Tibet zászlaját lengeti)  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Micsoda fordulat? Elképesztő! Mostanra a FIDESZ-KDNP, a kormány addig fajult, hogy véletlen módon a hatóságok, éppen a kínai miniszterelnök érkezésére bekérették a magyarországi tibeti ellenállókat a bevándorlási hivatalba, átlátszó céllal és indokokkal, majd nem engedélyezett több a kínai kommunizmus elleni tüntetést. Na ez a gerinctelenség, ez a meghunyászkodás és ez az álságosság. Egy büszke és szabad demokráciának, amilyen Magyarország (volt) nem kell feladnia saját nyugati értékeit, elveit, hanem ki kell állnia igazáért, elveiért, értékeiért. 

Racionális észérvek szólhatnának a kormány tettei mellett, de azok is megcáfolhatók. Nincs szükségünk olyan partnerre, mint a kommunista Kína, amely megbízhatatlan (elég csak a termékeikre gondolni), elnyomó és innovációra képtelen. Sokan érvelnek azzal, hogy Kína le fog előzni minket, a Nyugatot a XXI. században. Ez kizárt, több okból is. Mint már említettem Kína innovációra képtelen, azt másolja, amit a Nyugaton a szabadságban és demokráciában dolgozó tudósok, kutatók, mérnökök feltaláltak, kifejlesztettek (elég itt csak az iPhone klónokra gondolnunk) ráadásul ezek a másolt bóvlik mesze meg sem közelítik a nyugati termékek minőségét. Az újdonság, az innovációra nyitottság mindig is a Nyugatra volt jellemző, így a jövőt mi építjük, a kommunista Kína csak követ minket. Azt elég jól csinálják, de befolyásuk csak hatalmas népességüknek köszönhető, miközben éppen a siker kulcsa, az egyszerű kínai nép nyomorog és elnyomatásban él. Köszönjük Orbán úr, de ilyen partnerre NINCS szüksége sem hazánknak, sem Európának. Továbbá katonai erőben Kína soha - legalább is belátható időn belül - nem fogja utolérni a nyugat legerősebb bástyáját és legfőbb szövetségesünket, az Egyesült Államokat. A hadiipar alapja éppen az, ami Kínában - a kommunizmus miatt - hiányzik, s ez az innováció. Az USA évtizedekkel jár Kína előtt haditechnikában, a bolygó egészét ellenőrzése alatt tartja és bárhol képes akciók végrehajtására, technikai előrehaladottságnak köszönhetően. 

tibeti zászlót lengető Balog Zoltán és a cikk róla itt található. Az INDEX hírportál cikke pedig itt érhető el a köpönyegforgatásról. Az INDEX hírportál cikke Kína lemaradottságáról érdemes elolvasni. 

A legszebb az egészben, úgy is mondhatnám, hogy a hab a tortán, az az álságos áltisztelet Reagan iránt a FIDESZ-KDNP részéről, amely hatására még szobrot is emeltek, az egyébként történelmi jelentőségű politikus emlékére. Reagan elnök úr a Gonosz Birodalma ellen harcolt munkássága alatt, egész életét a másik kommunista világbirodalom (Szovjetunió) megdöntésének szentelte, a kommunizmus másik bástyáját pedig Orbánék éppen hogy kiszolgálják és beengedik a vörös veszedelmet (Kínát) Európa kiskapuján. Hatalmas bűn ez! Kedves miniszterelnök úr, kérjük Önt térjen vissza a helyes útra, ne tagadjuk meg önmagunkat, ne engedjünk a bóvlik kísértésének, ne hagyjuk, hogy civilizációnk lássa kárát pártjuk elv és értékhűtlenségének! 

 

 

Címkék: kína orbán fidesz demokrácia viktor külpolitika kétszínűség

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://demosznet.blog.hu/api/trackback/id/tr743032415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demosz001 2011.07.02. 19:46:51

CSATLAKOZZ A DEMOSZHOZ! INFODEMOSZ@GMAIL.COM
süti beállítások módosítása