Támogasson minket Ön is!

Rövid leírás

Egy fiatalokból álló szervezet vagyunk, DEMOSZ - Demokratikus és Európai Magyarországért Szövetség néven. Céljaink közt szerepel, egy jobb és élhetőbb jövő építése Magyarországon és Európában. Hiszünk az alapvető nyugati polgári és zsidó-keresztény értékekben, amely útra Szent István terelte rá hazánkat, immáron több mint ezer éve. Heti alkalmaink vannak, ahol közéleti vitaestet, előadásokat, beszélgetéseket közszereplőkkel és egyéb más érdekes programokat tartunk. Vannak kinti programjaink is, nagygyűlések, takarítókommandó, segítségnyújtás, karitász, kirándulások, táborok, egyéb kinti programok...

Friss topikok

Linkblog

 Tisztelt Látogatónk!

Kérjük Önt, hogy támogassa lehetőségeihez mérten pár száz, vagy pár ezer forinttal céljaink elérését, támogassa, hogy hazánk ifjúsága valódi közösséggé formálódjon és felelős vezetőivé válhasson országunknak. Ahhoz, hogy ezt elérjük erős civil hálóra és összetartásra van szükség a felnövekvő, illetve nem rég felnőtt fiatal generációk tagjai között, hogy egy jobb országot alkothassanak. 

A támogatás menetéről az alább olvashat:

A jobb felső sarokban láthatja hova kell kattintani "donate" sárga gomb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ha rákattint az alábbi oldalra jut, ott amennyiben nincs paypal számlája, és bankkártyáján keresztül támogatna bennünket, a következőket tegye: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK NAGYLELKŰ TÁMOGATÁSAIKAT! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demosznet.blog.hu/api/trackback/id/tr153321744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása